ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε το 1960 με ιδρυτή τον πατέρα μου, Γεώργιο Πετρέλλη. Ήταν από τα πρώτα καταστήματα που με μεράκι, όρεξη και συνέπεια, δραστηροποιήθηκε στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας-κιγκαλερίας.

Από το 2001 μέχρι και σήμερα, έχουμε αναλάβει αυτή την επιτυχημένη πορεία ,τη συνεχίζουμε και αυτό το οφείλουμε σε εσάς που εδώ και εξήντα χρόνια μας δείχνετε εμπιστοσύνη.

Στόχος μας πάντα είναι να φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία μας και τα προϊόντα μας, ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις και τις μόνιμα χαμηλές μας τιμές. Η ποιότητα των προϊόντων μας που πάντα φροντίζουμε, καθώς η φερεγγυότητα των συναλλαγών μας και ο σεβασμός στους πελάτες μας, αποτελούν βασικές  μας αρχές σε όλη μας τη διαδρομή.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προβάλλουμε  προϊόντα από τα μεγαλύτερα και καταξιωμένα εργοστάσια της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού. Στο κατάστημά μας θα περιηγηθείτε και θα ανακαλύψετε όλες τις σύγχρονές τάσεις στον τομέα της δόμησης και διακόσμησης του σπιτιού σας. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει στο δικό σας χώρο.

Με εκτίμηση

Petrelli Home